10 gedachten over “Huidklachten/eczeem”

  1. Beste Gerard,

    Op advies van een collega, ben ik bij je terecht gekomen vanwege ontzettende jeukklachten ( mede door eczeem ) na diverse behandelingen kan ik zeggen dat over het algemeen ik aanzienlijk minder klachten heb.
    Je hebt me ook verschillende technieken aangeleerd die ik nu kan toepassen indien dit nodig is.

    Gerard, hartelijk dank hiervoor.

    Groet,

    Mark
    Op: 10-02-2015

  2. Al 20 jaar lang had ik vrijwel elk jaar (in de winterperiode) last van opgezwollen rode pijnlijke knokkels. Veel onderzoeken, foto’s verdeeld over veel jaren in verschillende ziekenhuizen leverden niets op…..totdat ik werd behandeld door Gerard !
    Ik ben superblij met het resultaat.
    Op: 30-01-2015

  3. Lieber Mijnheer ten Haaf, ich möchte mich bedanken für die Energie. Diese hat “indirekt” gewirkt: meine Beschwerden (blutende/rissige/schmerzende Fingerkuppen)sind nur ein wenig besser geworden, aber ich hatte einen Energieschub, meine Ernärung ganz auf vegan umzustellen. Jetzt bin ich fast beschwerdefrei! ganz herzlichen Dank! mit freundlichem Gruss, Maria Riemer

    Op: 24-02-2014

  4. Hoi Gerard,

    Ruim een jaar in de Radboud gelopen met constitutioneel eczeem over mijn hele lichaam.
    Totaal in het verband, met hormonenzalf en teerzalf. Zo erg dat ik mijn werk bij mensen met een verstandelijke beperking niet meer kon uitvoeren.
    Na een maand bij jou in behandeling, en op jou advies natuurlijke producten ben gaan gebruiken, zat mijn huid helemaal dicht. Nu 4 maanden later, ben ik zover hersteld, dat ik weer in de woonbegeleiding kan werken. Hartelijk dank hiervoor. Door mijn ervaringen al verschillende mensen naar jou verwezen. Ook bij hun duidelijk resultaat.

    Op: 03-11-2013

  5. Hoi Gerard,

    De behandelingen hebben mij
    heel erg goed gedaan.
    Nogmaals hartelijk dank.

    Groetjes Hetty
    Op: 20-06-2013

  6. Beste Gerard!

    In verband met mijn 2e zwangerschap kwam ik bij jou met lichamelijke en mentale klachten.Voor mijn gevoel bleef ik al jaren in een bepaald cirkeltje zitten van angsten en patronen wat er nu enorm uitkwam door deze zwangerschap.

    Ik ben eerst begonnen met de zelfbevrijdingstechniek via deze site en ben een paar keer bij jou geweest.Ik voel me écht een compleet ander mens: GEWELDIG!!! Ook de werveltherapie vind ik super werken.

    Je werkt op een no-nonsense manier, duidelijke begrijpbare taal, je hangt niet de heler uit want dat zijn we zelfSmiley zeg je altijd zo mooi; Kortom, het totaalpakket wat je aanbied is gewoon een fantastisch instrument om te genezen zowel lichamelijk als geestelijk! Ik raad het iedereen van harte aan!

    Mijn man heeft enorm veel last van psoriasis en gaat sinds kort ook naar Gerard, ennne het wordt allemaal stukken minder zijn psoriasis! Hoe blij kun je hiervan worden, wij heel erg!

    Wij wensen jou al het moois toe Gerard en ontzettend bedankt!

    Suzanne&Jeremy
    Op: 15-08-2012

  7. Hallo Gerard,

    Hierbij willen wij jou bedanken voor de hulp die jij Timo hebt gegeven, hij plaste regelmatig ’s nachts in bed, maar door jouw hulp is dat nu voorgoed verdwenen.Timo is nu opgelucht dat hij zonder pampers naar bed kan. Ook regenwater tegen hooikoorts hebben Timo en mij heel goed geholpen en ik kan het iedereen aanraden die daar last van hebben.Nogmaals bedankt en de groeten van mij en Timo.
    Op: 30-07-2012

  8. Ik ga al ruim 6 jaar met vriendinnen op vakantie, en elke keer wordt mijn vakantie verstoord door hevige pijn aan mijn aften. Terwijl mijn vriendinnen gaan stappen lig ik met veel pijnstillers in bed..

    Deze vakantie dit jaar is de eerste vakantie zonder aften. Dankzij jou kan ik de aften onder controle houden en heb ik beter leren luisteren naar mijn lichaam.

    Bedankt hiervoor!

    Groetjes Lotte
    Op: 25-08-2010

  9. Ik had altijd, jarenlang, ontzettend veel last van aften. Ik had nooit een dag zonder aften, grote aften, als de ene verdween na gemiddeld drie weken, was de volgende er al weer. Vaak kwamen er ook veel tegelijk. Hierdoor kon ik niet eten en veging ik van de pijn. Ik kreeg druppeltjes, onderzocht bloed maar vond niets. Ik was ook nooit ziek. Van de arts kreeg ik toen verdoving. Die moest ik dan maar aanbrengen iedere keer;

    “Er is namelijk niets tegen Aften”.

    Behalve JIJ ZELF!

    Dankzij jou Gerard ben ik nu maar liefst 3 weken vrij van aften. Jij hebt mij geholpen om mijn energie weer op te bouwen en in mezelf te geloven, ik weet dat ik zelf boven de aften en de pijn kan staan.

    IK heb het nu heel erg druk met school (kan nog steeds niet kiezen) maar ik ben wel weer gaan dansen,

    Gerard,

    Bedankt
    Op: 24-09-2009

  10. Al jaren had ik last van chronisch wondjes aan mijn handen. Twee jaar geleden zei de dermatoloog dat het een stofwisselings ziekte was.(afvalstoffen slaan zich op onder de huid, door het minste of geringste worden dit wondjes. soms al door alleen erover heen te wrijven)Het enigste wat ze konden bieden was dagelijks malaria tabl. slikken om dit proces niet erger te laten worden.

    Wanhopig zochten wij naar andere oplossingen, dmv zalfjes en drankjes. Geen resultaat.

    Dit betekent vaak lange mouwen aan om je handen te verbergen, en om niet steeds weer uit te moeten leggen waarom er toch altijd wondjes zichtbaar zijn.

    En toen ontmoeten wij per toeval Gerard. Hij vertelde dat het probleem de energiebanen waren. Er zat een verstopping ter hoogte van de schouders, en als hij dit zou weg nemen dan zou mijn lichaam zijn zelf herstellend vermogen weer kunnen uitvoeren.

    En je raad het al. Binnen een maand waren mijn wondjes genezen, en voel mij lichamelijk en geestelijk een stuk sterker.

    Na mijn succes volle maar voor ons wonderlijk resultaat zou ik iedereen aan willen raden om bij welke klachten dan ook je te laten behandelen door Gerard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *