“Mijnheer ten Haaf, we kunnen niets meer voor u doen, u zult er mee moeten leren leven.”

Dit waren in 2002 de woorden die ik te horen kreeg van de orthopeed, hij vervolgde met:

“De techniek gaat snel, misschien dat er over een aantal jaren iets bijzit waarmee we wel kunnen helpen.”

Op dat moment gebruikte ik 120mg morfine per dag en verging nog steeds van de pijn. Door bovenstaande ben ik gelukkig in het alternatieve circuit terecht gekomen. Door middel van enkele sessies hypnotherapie en zelfhypnose wat me aangeleerd werd, kreeg ik controle over de pijn. Hierna ben ik de opleiding hypnotherapeut gaan volgen bij Hypnovision Nederland. Daarna volgde meer opleidingen en trainingen.

Van al deze disciplines en technieken heb ik dingen gekozen die in eerste instantie bedoeld waren om mezelf te kunnen helpen. Nu kan ik zeggen dat ik vrij ben van medicijngebruik. Mijn gedachtegang werd al snel: “als dit voor mij werkt, zou het ook voor anderen kunnen werken”.

En dat blijkt ook zo te zijn, gezien de drukke praktijk die ik nu heb. Voor mij is het een voorrecht om op deze manier bezig te zijn. Ik ben elke dag dankbaar om een ander te mogen helpen in zijn of haar proces naar volledige heling. Op mijn website vind je informatie over diverse behandelwijzen en therapieën, ik hoop dat je er iets aan hebt. Voor meer info en/of het maken van een afspraak mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Opleidingen en certificaten

0
jaar ervaring
0
Referenties
0
typen klachten

(Er waren meer dan 800 referenties, maar deze zijn verloren gegaan door een sitecrash en beroerde support van mijn vorige provider.)